Välkommen ombord

Boka idag!

Boka flotten!

Maila oss på info-boka@musikflotten.se

Vi skickar en bekräftelse snarast möjligt,
om detta uteblir, var god kika i skräpposten

Är tiden du önskar fullbokad? Skicka gärna ett mail till oss ändå.
Ändringar kan ske och vi släpper ofta fler platser

Abonnera flotten?

Såklart.

Få flotten för er själva för 13 000 kr

Skicka förfrågan

Vi erbjuder er en upplevelse i form av
en skön seglats med massor av musik


Ni tar själva med er vad ni vill äta och dricka, medan vi bjuder er på en seglats genom Göteborgs vackraste delar. Färden ackompanjeras alltid av vår skeppstrubadur.
I biljettpriset ingår turbiljett och underhållning.

Den två timmar långa färden går mellan Feskekörka och trädgårdsföreningen för att sedan återvända till Feskekörka. Två korta pauser för en bensträckare tas vid Kungsportsplatsen.

Vårt mål är att erbjuda Göteborg en ny sorts upplevelse där stadens närhet till vatten, musik, mat och umgänge står i centrum. Ett intimt, familjärt och oförglömligt nytt perspektiv av staden.

Varmt välkomna ombord!
Anders
Nyfiken på mer?

Vi erbjuder er en upplevelse i form av en skön seglats med massor av musik!

Vår flotte har plats för maximalt 48 passagerare och turen är två timmar lång. Trubadur ingår alltid då han även har som uppgift att vara jungman ombord. Mat och dryck tar man med sig själv efter eget behag.

Till dig som bokar för fler än en person (Behövs ej vid abonnering)

KLUBBEN

Vill man åka våra ordinarie turer där man delar flotten med andra sällskap går man med i vår eminenta musikflotteklubb. Vid bokningsförfrågan får ni en länk där samtliga passagerare kan registrera sig med namn och personnummer. Ni får då varsitt medlemsnummer som förevigt kan användas för att boka en tur med oss. En engångsavgift på 20 spänn krävs!

Skeppets olagligheter

Frågor och svar

Hur gör vi med mat och dryck?

Ni tar själv med er vad ni vill äta och dricka. Vill man själv slippa stöket med att laga mat så finns det flera bra restuaranger i närheten av vår angöringsplats (Feskekôrka).

Hur betalar vi?

Swish, eller kort! Men det löser vi på plats - kom som ni är!

Men om det regnar då?

Låt det regna! Vår markis täcker alla våra 50 sittplatser. Vid storm seglar vi inte och biljettpriset återbetalas.

Vår rutt.

Vi kastar loss från vår hemmahamn vid Feskekôrka och puttrar i sakta mak genom Göteborgs vackra innerstad. Färden till och från Trädgårdsföreningen tar cirka två timmar. Efter ungefär 40 minuter angör vi vid Kungsportsplatsen där man kan nyttja toaletter och sträcka på benen. Sedan tuffar vi vidare bort till Trädgårdsföreningen, där vi vänder om strax innan slussen och tar samma väg tillbaka. Ett ytterligare stopp vid Kungsportsplatsen, sedan tillbaka till Feskekôrka.

Kan vi abonnera flotten?

Självklart kan ni det! En tur på vallgraven passar utmärkt för både företagsevenemang, födelsedagsfest eller varför inte bara en runda med kompisgänget? Givetvis kan ni abonnera Musikflotten för den tid som passar ert sällskap. Kontakta oss för mer information och prisuppgift. Vid abonnering har ni möjlighet att själva styra repertoaren för vår trubadur.

Bra att tänka på!

Ta gärna med er filtar, det kan bli kyligt framåt kvällningen. Sittdynor/sittunderlag kan även vara skönt att ha med sig. Stearinljus slipper vi helst, vi har oljelampor på alla bord. När turen är klar är vi tacksamma om ni samlar ihop eventuella sopor och lägger i avsett kärl ombord.

Vi finns i Stockholm också!

Till Stockholm

Hur Havsorkestern byggdes ihop

Första färden!